Pipowagen

Nieuw!
We hebben een pipowagen gekocht, een mooie grote luxe van wel 9 meter lang en 2.85 breed. Deze pipo wagen is te huur op het platteland met uitzicht op de koeienwei. Geniet optimaal van het boerenleven.
De pipowagen is compleet ingericht: Een bedstee, een slaapbank voor 2 extra personen, douche, wasbak, toilet, een keuken met koffiezetapparaat, waterkoker, koelkast, 2 pits inductieplaat, wasbak met kraan, een zitje.
Ook tal van mogelijkheden voor extra’s zoals ontbijt, eten wat de pot schaft, fietshuur, sauna arrangement, dagje vertoeven in de omgeving, de boer helpen op de boerderij of in de moestuin, misschien mag je mee op de tractor.. kortom beleef het platteland

De pipowagen is helemaal privé, staat los van de B&B. U kunt hier met 2 volwassenen in de bedstee slapen en evt. met 2 personen extra op de slaapbank. Ideaal voor een weekend of korte vakantie. De pipowagen wordt per weekend, midweek of per week verhuurd. Aankomst en vertrekdagen op vrijdag of op maandag.

Langer verblijf buiten hoogseizoen is mogelijk tegen gereduceerd tarief (voor bijvoorbeeld verbouwing huis of andere privé omstandigheden).

Weekend; vrijdag aankomst na 15.00 uur, vertrek maandag uiterlijk 10.00 uur, prijs € 295,-
Midweek ; maandag aankomst na 15.00 uur, vertrek vrijdag uiterlijk 10.00 uur, prijs € 375,-
Week ; aankomst op vrijdag of maandag, na 15.00 uur, vertrek vrijdag of maandag uiterlijk 10.00 uur, prijs € 595,-

Reserveren