Dierentuin ZieZoo

Dierentuin Zie-Zoo ligt op 10 minuten loopafstand van de Bed and Breakfast. Ze hebben daar verschillende dieren uit zeven werelddelen, een speeltuin voor kleine kinderen en een horecagelegenheid. Binnen hebben ze een gedeelte voor reptielen. Ook hebben ze een souvenirwinkeltje met prachtige knuffeltjes.

Dierenpark Zie-ZOO is niet ZOOmaar een dierenpark. Het is een dierenpark waar veel vrijwilligers werken en wat niet gericht is op het maken van winst. Het park heeft een educatieve functie, gaat goed om met het milieu en geeft bijvoorbeeld ook zorg aan mensen met autisme. Zo laat het dierenpark zien dat het naast het verzorgen van de dieren ook verschillende maatschappelijke functies kan vervullen.

Zie-Zoo heeft vaste voedertijden, u kunt dan meelopen en wat vragen stellen aan de medewerker.
Ook kunt u een rondleiding boeken. Deze rondleiding duurt ongeveer 2 uur. Hiervoor betaalt u een meerprijs.

Bij de entree hebben ze een mooie overdekte picknickplaats waar u lekker kunt genieten van een warm drankje dat u aangeboden wordt door ZieZoo als u bij ons overnacht.

Voor meer informatie klik op onderstaande button:

Naar website van ZieZoo

U krijgt als gast van onze B&B gratis een warm drankje aangeboden door het park, dus graag even doorgeven bij ons als u daar naar toe wilt gaan.