KERSTBRUNCH EERSTE EN TWEEDE KERSTDAG

KERST IN DE VOLKELSE HOOIBERG                

Tijdens de kerst heerlijk genieten van (h)eerlijke producten in een gezellig aangeklede ambiance. De Hooiberg is helemaal omgetoverd in kerstsfeer met prachtige kerststukken, sfeerverlichting en een gezellige kerstboom.

Wat is er nu gezelliger als met je familie of vrienden de kerst samen te vieren en te genieten van heerlijke gerechten.

Vanaf 20 personen kunt u bij ons met een eigen gezelschap doorbrengen, zonder dat er andere gasten bij zijn. Heel fijn voor groepen met      ( kleine ) kinderen of mensen die elkaar niet zo vaak zien en het prettig vinden om geen rekening met andere mensen te hoeven houden.. en lekker kunnen tafelen.

NIEUW: dit jaar voor het eerst tijdens de kerst; kinderen t/m 12 jaar kunnen hun boerderijdiploma halen (vanaf 6 kinderen, die hier aan meedoen)

U heeft ook de mogelijkheid om de kerstbrunch te verlengen met boerenspelen, borrelen, of zelfs met een overnachting (10 a 12 personen).
Kosten hiervan kunt u aanvragen op : info@volkelsehooiberg.nl of neem telefonisch contact op 06-25544802

KERSTBRUNCH:
Met (h)eerlijke boeren producten van eigen boerderij en van collega’s uit de omgeving, met o.a. een heerlijke soep, warm vlees, eiergerechten, groentequiche, broodsoorten, krentenmik, div. soorten vleesbeleg en kaassoorten, zelfgemaakte jam, en zoet. Onbeperkt koffie, thee, verse boeren melk en jus de ‘Orange  Met als toetje, ijs van ijs Café Holland, zelfgemaakte boerenyoghurt en hangop, vers fruit en iets zoetigheid.

Prijs € 27,50 per volwassene  (vanaf 18 jaar).
Prijs € 10,-  per kind, leeftijd 3 t/m 11 jaar zonder boerderijdiploma.
Prijs € 14,50 incl. een boerderijdiploma. (zo hoeven de kinderen dus niet aan tafel te blijven zitten en kunt u lekker rustig genieten van al het lekkers) tot en met 12 jaar.
Prijs € 19,50 voor jeugd van 12 t/m 17 jaar.

Op aanvraag vanaf 20 personen ook kerstdiner mogelijk. U zit ook dan met alleen uw eigen groep in de B&B.
Kerstdiner op maat samen te stellen.
Voor vragen en prijzen hierover kunt u mailen of bellen.

Reserveer nu al, vol=vol   info@volkelsehooiberg.nl of 0625544802